Sushi Restaurant Schiedam

Wil jij sushi in Schiedam eten? Dan ga je naar hét sushi restaurant van Schiedam en omstreken! Eat Palazzo is gelegen in het centrum en dus voor iedereen bereikbaar! Geniet van onze unieke all you can eat sushi methode en eet onbeperkt van onze talloze (sushi) gerechten. Ons restaurant is er voor groot en klein, jong en oud; er is voor ieder wat wils! Reserveer direct bij ons sushi restaurant in Schiedam, of lees hieronder verder over al onze sushi gerechten!

Gevarieerd sushi restaurant in Schiedam

Ons sushi restaurant in Schiedam heeft er voor gezorgd dat iedereen zijn of haar favoriete gerecht kan nuttigen. Niet alleen krijg je daarom de keuze uit diverse sushi soorten, ook biedt ons restaurant diverse andere gerechten. De Oosterse keuken zit in ons bloed, waardoor je niet alleen de lekkerste sushi kunt eten, maar ook andere Aziatische gerechten, zoals soepen, Teppan Yaki, wok gerechten, dim sum en zelfs BBQ Grill. Als klap op de vuurpijl kun je na de sushi direct een keuze maken uit één van onze talloze desserts en nagerechten. Zo beschikt Eat Palazzo over een patisserie, schepijs, een fruitbuffet en als klap op de vuurpijl zelfs een chocoladefontein. De lekkerste sushi en meer eet je bij Eat Palazzo in Schiedam!

De lekkerste sushi van Schiedam en omstreken!

Bij Eat Palazzo eet je werkelijk de lekkerste sushi van Schiedam en omstreken. De sushi in ons restaurant wordt op authentieke wijze bereid door ervaren chefs. Zo eet je de lekkerste Maki, Temaki, Uramaki, Narezushi, Nigiri, Gunkan en Oshi volgens Oosters recept. Al onze gerechten worden bereid met ingrediënten en producten die 100% eerlijk en puur zijn. Dit gecombineerd met onze authentieke oosterse kruiden en specerijen zorgt voor een smaakervaring die je bijna van jouw stoel afblaast!

Al met al zorgt de sushi van ons restaurant in Schiedam niet alleen voor een smaaksensatie, maar werkt het ook op de rest van jouw zintuigen. De heerlijke sushi speelt behalve smaak in op jouw reukvermogen en is uiteraard ook een lust voor het oog. Met de authentieke bamboematjes en het slijpen van de Japanse messen wordt zelfs het gehoor op haar wenken bediend! De lekkerste sushi van Schiedam en omstreken eet je bij Eat Palazzo!

Sushi arrangementen in Schiedam

Bij Eat Palazzo in Schiedam kun je genieten van diverse all you can eat sushi arrangementen. Behalve sushi profiteer je van het onbeperkt eten van soepen, voorgerechten, wok, teppan yaki, BBQ Grill, warm buffet, specialiteiten en diverse nagerechten! De (sushi) arrangementen zijn op te delen in 5 verschillende tijdsduren, variërend van een 1,5 uur arrangement tot een avondvullend arrangement! Op deze manier wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend! Daarbij brengen we geen kosten in rekening voor kinderen van 0 t/m 3 jaar! Als klap op de vuurpijl zijn onze sushi arrangementen inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, thee én verse sappen!

Lees ook over Eat Palazzo als wok restaurant of Chinees restaurant!

sushi restaurant schiedam

No products in the basket.