Onsassortiment_bruin

Gerechten

Eat Palazzo brengt je, met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Aziatische specialiteiten, in hogere sferen van ons wok en live cooking assoritment.

Eat Palazzo streeft ernaar om de ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken te halen uit eerlijke en pure producten en dat proeft u!  De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen. De Oosterse keuken zit in ons bloed. Onze gasten blij maken met een heerlijke avond uit, vol van smaak en gezelligheid, dat is onze passie. En of je nu houdt van Japanse sushi of een goed stuk ossenhaas, dat maakt niet uit: het gaat om samen genieten.

Voorgerechten

De eerste gang van elk diner, met onze brede selectie uit voorgerechten kunt u uw avond helemaal geweldig beginnen. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten salades, soepen & stokbrood en een zeer uitgebreid sushi assortiment.

Warm Buffet

Geen zin om te wachten met eten?
Bij het warme buffet heeft u een rijke keuze aan gerechten waar u meteen van kunt genieten! Van gerecht tot gerecht, er is meer dan genoeg om van te smullen. En voor de kleintjes onder ons is er ook wat lekkers, met patat, pizza’s en nog veel meer zullen ook zij met een volle buik naar huis gaan!

Wok

Breed! Dat is ons wok assortiment toch wel te noemen.
Van diverse soorten prachtig vlees, smakelijke vis en een keur aan wokgroenten kunt u de chef in uzelf ontdekken. Het grote voordeel van wokken is namelijk dat u zelf een combinatie maakt vanuit het uitgebreide buffet. En kies vervolgens uit één van de heerlijke sauzen, van zoet tot pittig, van zuur tot zacht.

Barbecue & Teppanyaki

De oudste manier van vlees bereiden is in de openlucht op kolen.
Dit gaat zelfs nog verder terug in de tijd dan het wokken. De voordelen zijn de hoge temperaturen en de authentieke rokerige smaak. Wilt u liever vlees op een andere manier eten? Op de typisch Japanse teppanyaki platen bereiden onze chefs de lekkerste gerechten. De hitte van de teppanyaki’s zorgt ervoor dat de gerechten snel gaar en klaar zijn, maar belangrijker nog…de grote hitte van de platen zorgt ervoor dat de pure smaak behouden blijft.

Dessert

Van begin tot het eind moet het goed zijn. U bent immers zo goed als uw laatste gerecht. Daarom wordt er bij Eat Palazzo ook veel zorg besteed aan de desserts. Met ambachtelijke toetjes en klassiek Italiaans schepijs zorgen we ervoor dat de laatste gang van de maaltijd ook echt een feestje is!

Bar

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat is met het drinken niet anders. Net als onze dinerbuffetten bieden wij qua drank een onwijs uitgebreid assortiment. Behalve het gebruikelijke colaatje of een sinas is onze bar rijkelijk gevuld met verschillende soorten ice tea, waters, bitters en andere frisdranken. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen genieten van een lekkere Fristi, Chocomel en diverse sapjes, maar ook van ijskoud lekkere slush puppies!

Geen producten in je winkelwagen.