Japans Restaurant Schiedam

Wil jij uit eten bij het beste Japans restaurant in Schiedam en omstreken? Dan schuif je gezellig aan bij Eat Palazzo! Profiteer van een uniek all you can eat & drink concept, waarbij je de lekkerste Japanse gerechten krijgt voorgeschoteld. Voor een vast bedrag weet je zeker dat jouw maag aan het einde van de avond heerlijk is gevuld. Benieuwd naar de gerechten in ons Japanse restaurant in Schiedam? Reserveer direct, of lees hieronder verder!

Gevarieerde gerechten bij ons Japans restaurant in Schiedam

Zoals je al hebt kunnen lezen, kun je bij ons restaurant in Schiedam genieten van de lekkerste Japanse gerechten. Allereerst bieden wij je natuurlijk de lekkerste sushi, gemaakt in authentieke bamboematjes. Denk hierbij niet alleen aan Maki en Temaki, maar ook aan Uramaki, Narezushi, Nigiri, Gunkan én Oshi. Behalve sushi kun je bij ons Japans restaurant ook diverse andere Japanse gerechten eten, zoals diverse gefrituurde zeedieren, warme gerechten, vegetarische gerechten en natuurlijk ook de lekkerste soepen, rijst en noodles!

Al ons Japanse eten in Schiedam wordt op authentieke wijze bereid door ervaren chefs. Zij maken enkel gebruik van eerlijke en pure producten en ingrediënten. Dit vullen zij aan met authentieke kruiden en specerijen, waardoor je keer op keer positieve wijze wordt verrast door een heuse smaaksensatie.

Meer dan Japans eten in Schiedam

Bij ons Japans restaurant in Schiedam kun je meer doen dan alleen Japans eten. Eat Palazzo is een all you can eat restaurant, waar je werkelijk alles kunt eten. Denk hierbij niet alleen aan sushi en andere Japanse gerechten, maar ook aan lekkere soepen, wok gerechten, Teppan Yaki, gerechten van de BBQ Grill en talloze desserts, met als klap op de vuurpijl een heuse chocoladefontein! Laat je verrassen door deze unieke combinatie van wereldgerechten en schuif lekker aan bij all you can eat Japans restaurant Eat Palazzo in Schiedam!

Prijzen en arrangementen bij ons Japans restaurant in Schiedam

Wil jij ook heerlijk Japans eten met het hele gezin in het centrum van Schiedam? Profiteer dan van onze arrangementen. Geniet onbeperkt van bovengenoemde Japanse gerechten in ons restaurant en kies uit één van onze arrangementen. We hebben gezorgd dat er voor ieder wat wils is, wat je kunt zelf bepalen hoe lang je eet. Kies je voor een snelle hap en heb je aan anderhalf uur genoeg, of kies je liever voor een avondvullend programma? Het is allemaal mogelijk! Voor kinderen t/m 3 jaar wordt bovendien niets in rekening gebracht en bier, wijn, fris, koffie, thee én sappen zitten bij de prijs inbegrepen. Jouw Japans restaurant in Schiedam is Eat Palazzo!

Impressie japans restaurant schiedam eat palazzo

Geen producten in je winkelwagen.