Take Away - Eat Palazzo
15580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15580,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Welkom bij Eat Palazzo

Eat Palazzo: Hét restaurant van Schiedam

Welkom bij Eat Palazzo

 

ONBEPERKT UIT ETEN BIJ HET RESTAURANT VAN SCHIEDAM EN OMSTREKEN? DAN GA JE NAAR EAT PALAZZO! RESTAURANT EAT PALAZZO BIEDT HEERLIJK ETEN VOOR DE HELE FAMILIE. DOOR EEN UNIEKE WERELDKEUKEN TE COMBINEREN MET EEN VOORDELIG ALL YOU CAN EAT CONCEPT, WEET JE ZEKER DAT IEDEREEN VOOR EEN VAST BEDRAG ZIJN OF HAAR BUIK ROND KAN ETEN. BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ ONS RESTAURANT IN SCHIEDAM? LEES HIERONDER VERDER, OF RESERVEER DIRECT!

Gevarieerd uit eten bij Eat Palazzo in Schiedam!

 

We vertelden het hierboven al kort, maar bij Eat Palazzo kun je kwalitatief uit eten met heel het gezin. Bij ons restaurant in Schiedam is er werkelijk voor ieder wat wils. Met een breed aanbod aan Aziatische specialiteiten, gecombineerd met de beste gerechten van over heel de wereld, weet je zeker dat er altijd wel wat voor je bij zit. Ons restaurant biedt eten op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, gemaakt vanuit eerlijke en pure producten. De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen, die je keer op keer van jouw stoel blazen. De Oosterse keuken zit in het bloed van ons restaurant in Schiedam, maar dat betekent niet dat we niet meer hebben. Zo kun je binnen ons all you can eat concept onder andere kiezen uit Chinees, wokken, sushi, Japans eten, tapas, Thais en nog veel meer!

sushi
Klik hier voor Google Maps