reserveren - Eat Palazzo | All-in genieten | Aziatisch Restaurant | Schiedam
15087
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15087,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
reserveren

RESERVEREN

Per 1 juni openen wij weer de deuren van ons restaurant! Naast het afhalen en bezorgen kunt u vanaf aanstaande 1 juni weer genieten bij ons op locatie. Een beetje anders dan jullie van ons gewend zijn, maar dat maakt ons niet minder enthousiast! We gaan rondes van maximaal 2 uur hanteren, waar maximaal 30 gasten per ronde aanwezig mogen zijn in ons restaurant. Daarnaast zullen wij gaan werken met een lopend buffet, zoals u van ons gewoon bent. Wij proberen met enige regels de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard doen wij er gedurende de avond alles aan om uw avond zo hygiënisch mogelijk te laten verlopen.

Reserveren kan nu via de widget op deze pagina. Let op: bij het maken van een reservering wordt u een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw samenstelling en uw gezondheid. Afhankelijk van deze antwoorden, mogen wij reserveringen weigeren. Zonder een reservering is het helaas niet mogelijk bij ons te komen dineren. Tot snel!
Tijdens deze periode is onze Happy Monday actie wel mogelijk. Verder zijn er tot nader order geen Jarige actie en/of overige acties. Wij begrijpen dat al deze maatregelen soms in strijd zijn met het gastvrijheidsprincipe, echter hopen wij op uw begrip.