kids - Eat Palazzo
15132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15132,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
kids playground

KIDS PLAYGROUND & HAPPY MONDAY

 

WANNEER JE MET HET GEZIN UIT ETEN GAAT IS HET BELANGRIJK OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE KINDEREN HET OOK NAAR HUN ZIN HEBBEN. ANDERS ZIT JE ALS OUDER TOCH NIET ECHT LEKKER AAN TAFEL. DAT SNAPPEN WE MAAR AL TE GOED. DAAROM KUNNEN ONZE KLEINE GASTEN HUN ENERGIE LEKKER KWIJT IN ONZE KIDS PLAYGROUND!

Dit geweldige speelparadijs voor onze kleine gasten is een heerlijke plek waar de kinderen ongestoord kunnen spelen en een filmpje kunnen pakken in de bios. Daarnaast is er ook voor onze kleinste gasten een speciale dreumeshoek waar ze lekker kunnen spelen. Ook zorgen de dames van het animatieteam ervoor dat de kinderen geschminkt kunnen worden. Kijk dus niet verbaasd op als je kind, kleinkind of één van je neefjes of nichtjes plotseling grommend naast je staat. Hij heeft dan niks verkeerds gegeten, maar zal dan opgaan in zijn rol als tijger. Het blijft leuk en magisch om te zien wat schmink met de fantasie van een kind kan doen. 

Openingstijden

 

Dinsdag, woensdag & donderdag
Van 16.30 uur tot 21.30 uur

 

Vrijdag
Van 16.30 uur tot 22.00 uur

 

Zaterdag
Van 16.00 uur tot 22.00 uur

 

Zondag
Van 16.00 uur tot 21.30 uur

HAPPY MONDAY!

 

ALLES WAT JE WIL WETEN OVER DE HAPPY MONDAY ACTIE OVERZICHTELIJK OP EEN RIJ!

happy monday

Hoe werkt de Happy Monday?

 

Speciaal voor onze kleinste gasten hebben wij elke vakantie de Happy Monday actie! Op de maandag in de schoolvakanties (regio Rotterdam) viert Eat Palazzo Happy Monday! Op Happy Monday eten de kids gratis* mee!

Addertjes onder het gras zijn er natuurlijk niet, maar wel een paar spelregels.
* Per betalende volwassene eet één van de kinderen onder de 11 jaar gratis mee.
* De korting wordt toegepast vanaf de laagste leeftijd naar boven.
* Happy Monday is niet geldig in combinatie met andere acties.

Alle Happy Mondays van 2020 op een rij!

 

24 februari
27 april
20 & 27 juli
3, 10 & 17 augustus
19 & 26 oktober
21 & 28 december