assortiment - Eat Palazzo
15250
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15250,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
assortiment

GENIET VAN ONZE WOK

 

EAT PALAZZO BRENGT JE, MET EEN BREED AANBOD AAN VERSE EN SMAAKVOLLE AZIATISCHE SPECIALITEITEN, IN HOGERE SFEREN. EAT PALAZZO STREEFT ERNAAR OM DE INGREDIËNTEN DIE WIJ VOOR ONZE GERECHTEN GEBRUIKEN TE HALEN UIT EERLIJKE EN PURE PRODUCTEN EN DAT PROEFT U!

De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen. De Oosterse keuken zit in ons bloed. Onze gasten blij maken met een heerlijke avond uit, vol van smaak en gezelligheid, dat is wat ons drijft. En of je nu houdt van Japanse sushi of een goed stuk ossenhaas, dat maakt niet uit: het gaat om samen genieten.

geniet van onze wok

SUSHI, SUSHI EN NOG EENS SUSHI

 

SUSHI OP Z’N BEST. DAT IS WAAR EAT PALAZZO VOOR STAAT. MAAR WAT MAAKT NU EIGENLIJK EEN GOEDE SUSHI? NAAST HET GEBRUIK VAN KWALITATIEF HOOGSTAANDE INGREDIËNTEN EN EEN TEAM VAN DE BESTE CHEFS, DRAGEN AL UW ZINTUIGEN HIER AAN BIJ… MAAR HOE EIGENLIJK? IEDEREEN WEET DAT DE MENSEN BESCHIKT OVER VIJF ZINTUIGEN. MAAR WAT VEEL MENSEN NIET WETEN IS DAT ALLE VIJF ZINTUIGEN OOK NODIG ZIJN OM TE GENIETEN VAN ETEN, EN DUS OOK VAN SUSHI.

sushi

Wij zorgen ervoor dat alle vijf zintuigen aan hun trekken komen. Van heerlijke geuren, mooie smaken en texturen, een lust voor het oog en zelfs uw gehoor draagt er aan bij. We ‘horen’ het je denken, maar het gehoor draagt inderdaad bij aan de beleving van uw gerecht of drankje. Denk maar aan het geluid van de bamboematjes tijdens het maken van sushi of het slijpen van de messen. Zodra je dat hoort zal er automatisch een speciaal gevoel naar boven borrelen. 

GRILLEN & BAKKEN

 

EEN HETE PLAAT WELTEVERSTAAN. WANT DAT ZIJN ONZE JAPANSE BAKPLATEN ZEKER. EEN TEPPAN IS MEER EEN VORM VAN KOKEN DAN EEN DAADWERKELIJK GERECHT. DE TEPPAN IS NAMELIJK DE VLAKKE METALEN KOOKPLAAT DIE JAPANSE CHEFS GEBRUIKEN OM ETEN TE BEREIDEN. BEHALVE DEZE PLATEN KUNT U OOK GENIETEN VAN ONZE BBQ GRILL!

Op de typisch Japanse Teppan Yaki platen & BBQ grill bereiden onze chefs de lekkerste gerechten. De hitte van de teppan yaki’s en kolen zorgt ervoor dat de gerechten snel gaar en klaar zijn, maar belangrijker nog… De hitte zorgt ervoor dat de pure smaak behouden blijft. Of je nu kiest voor zachte sliptong, malse biefstuk of smakelijke saté, alle gerechten worden bereid terwijl je wacht. Kies zelf het vlees of vis uit bij onze buffetten, geef het vervolgens aan onze chefs en zij bereiden het dan voor je. In slechts een paar minuten is het gerecht klaar! Kies zelf één van de Oosterse sauzen en je bent helemaal gereed om te gaan genieten.

LEKKER TOT AAN HET EINDE AAN TOE

 

VAN BEGIN TOT HET EIND MOET HET GOED ZIJN. JE BENT IMMERS ZO GOED ALS JE LAATSTE GERECHT;) DAAROM WORDT ER BIJ EAT PALAZZO OOK VEEL ZORG BESTEED AAN DE DESSERTS. MET AMBACHTELIJKE TOETJES EN KLASSIEK ITALIAANS SCHEPIJS ZORGEN WE ERVOOR DAT DE LAATSTE GANG VAN DE MAALTIJD OOK ECHT EEN FEESTJE IS! ZOALS DE TITEL AL ZEGT: LEKKER TOT ‘T EIND AAN TOE!

desserts

Ons dessertbuffet herbergt diverse soorten ambachtelijk Italiaans ijs. Va de klassiekers als vanille en aardbei tot heerlijke wisselende smaken. Door het gebruik van de beste Italiaanse ingrediënten staat ook wat betreft ons ambachtelijk ijs de kwaliteit ook hoog in het vaandel. Natuurlijk mag het een lekker dessert niet ontbreken aan verse aardbeien, vers fruit en smakelijke desserts. Ook worden er à la minute verse crêpes gebakken welke uiteraard perfect te combineren zijn met de eerder genoemde ingrediënten en één van onze verrukkelijke toppings. Naast al deze heerlijkheden gaat het voor velen om één ding: onze chocoladefonteinen! Neem verse aardbeien, een stroopwafel, lange vingers of één van de andere traktaties, haal deze door de warme chocolade en geniet! Wil je nog meer? Neem dan een grote toef slagroom en één van je favoriete dips, zoals nootjes of de welbekende spikkels en het dessert kan niet meer stuk!