All You Can Eat Schiedam | Ook Sushi! - Eat Palazzo
14996
page-template-default,page,page-id-14996,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

All you can eat Schiedam

Wil jij eten bij hét all you can eat restaurant van Schiedam en omstreken? Dan ga je naar Eat Palazzo! Eat Palazzo is hét restaurant voor de liefhebber die én van diverse gerechten houdt – zoals sushi – én er een flinke maaginhoud op nahoudt. Binnen ons all you can eat concept kun je onbeperkt genieten van diverse wereldgerechten. En dat allemaal om de hoek in Schiedam. Meer weten over de mogelijkheden bij ons all you can eat restaurant? Lees hieronder verder, of reserveer direct!

Gevarieerd all you can eat in Schiedam

Bij ons all you can eat restaurant in Schiedam is het letterlijk ALL you can eat; voor ieder wat wils. Niet alleen kun je kiezen uit diverse arrangementen, ook kun je profiteren van gerechten over heel de wereld. Niet alleen is er all you can eat sushi, ook hebben we diverse andere gerechten, bestaande uit chinees, Japans eten, Thais eten, tapas, heerlijke BBQ gerechten, desserts en nog veel meer. Deze gerechten worden enkel met eerlijke en pure ingrediënten bereid, wat je ook zeker proeft! De kracht van onze gerechten ligt daarnaast in onze authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een unieke smaaksensatie zorgen.

Een avond all you can eat in Schiedam, met werkelijk alle gerechten die je je kunt voorstellen, gecombineerd met een mooie, smaakvolle sfeer en een hoop gezelligheid. Dat is wat we je hopen te bieden bij Eat Palazzo! Bekijk ook hieronder onze arrangementen!

Onze all you can eat prijzen en arrangementen

Bij Eat Palazzo in Schiedam kun je genieten van diverse all you can eat en all you can drink arrangementen. Geniet van all you can eat sushi, onze soepen, voorgerechten, wok, Teppan Yaki, BBQ Grill, een warm buffet en diverse specialiteiten en nagerechten, zoals schepijs, onze patisserie, chocoladefonteinen en zelfs een fruitbuffet!

Onze all you can eat arrangementen zijn te verkrijgen in 5 verschillende tijdsduren: van een snelle hap tot uitgebreid dineren! Op deze manier is er voor ieder wat wils! Hieronder kun je al onze arrrangementen vinden, waarbij er voor kinderen van 0 t/m 3 jaar uiteraard geen kosten in rekening worden gebracht. De all you can eat arrangementen bij ons restaurant in Schiedam zijn inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, thee en verse sappen!

*arrangementen*

All you can eat sushi in Schiedam

All you can eat sushi op zijn best, dat is waar Eat Palazzo voor staat! Maar wat maakt eigenlijk een goede sushi? Naast het gebruik van kwalitatief hoogwaardige ingredienten en een team van de beste chefs, dragen al jouw zintuigen hieraan bij. Maar hoe eigenlijk? Iedereen weet dat men beschikt over vijf zintuigen, maar wat niet veel mensen weten, is dat al deze vijf zintuigen ook nodig zijn om te kunnen genieten van eten. Zo ook bij sushi!

Bij Eat Palazzo in Schiedam zorgen wij er voor dat al jouw zintuigen aan hun trekken komen. Van heerlijke all you can eat sushi geuren tot mooie smaken én texturen, die een lust voor het oog zijn en op jouw smaakpapillen inwerken. Zelfs het gehoor wordt gestimuleerd. Hoe? Door het mooie, soepele geluid van bamboematjes tijdens het maken van de sushi of door het slijpen van de messen. Zodra je onze chefs aan de slag hoort gaan, komt er een speciaal gevoel bij je naar boven.

All you can eat reserveren

Al met al is Eat Palazzo hét all you can eat restaurant van Schiedam en omstreken, ook voor sushi. Wil jij ook onbeperkt uit eten met het hele gezin? Reserveer dan direct!